AHU TUĞBA'NIN SAĞLIK DURUMU ÜZÜYOR: KAZANIN ARDINDAN MAMAYLA BESLENİYOR

 

17 Mayıs 2024
AHU TUĞBA'NIN SAĞLIK DURUMU ÜZÜYOR: KAZANIN ARDINDAN MAMAYLA BESLENİYOR

KAZANIN DETAYLARI VE AMELİYAT

 Amerika'nın Los Angeles şehrinde meydana gelen kazada Ahu Tuğba'nın kaburgaları kırıldı ve sekiz saat süren bir ameliyat geçirdi. Yoğun bakıma alınan usta oyuncu, günler süren tedavinin ardından taburcu edildi. Şimdi ise evinde dinlenmeye çekilen Ahu Tuğba, 15 gün sonra fizik tedaviye başlayacak.

 

AHU TUĞBA'NIN SAĞLIK DURUMU

 Magazinsortie'de yer alan habere göre, Ahu Tuğba kazanın ardından hala yemek yiyemiyor ve mamayla besleniyor. Ünlü sanatçı, Olcay Ünal Sert'e yaptığı açıklamada, "Hâlâ şoktayım, elimi kaldıramıyorum. İlaçlar ağır geliyor. Yemek yiyemiyorum. Doktorlar geçer diyor ama moralim sıfır." şeklinde konuştu. Bu açıklamalar, sanatçının hayranlarını derin bir üzüntüye boğdu.

 

KAZA ANI VE İDDİALAR

 Kazanın, Ahu Tuğba'nın sürücü koltuğundayken Türkiye'den gelen bir telefon görüşmesi sırasında yaşandığı iddia ediliyor. Gelen telefon görüşmesinde, ünlü oyuncunun evinin yıkılıp yerine yol yapılacağı haberini aldığı belirtiliyor. Bu haberin ardından Tuğba'nın dikkati dağılmış ve kaza meydana gelmiş.

GELECEK TEDAVİ SÜRECİ

 Taburcu olduktan sonra evinde dinlenen Ahu Tuğba, fizik tedavi sürecine başlamaya hazırlanıyor. Ünlü sanatçının moralinin düşük olduğunu belirten yakınları, hayranlarından dua ve destek bekliyor.

 Ahu Tuğba'nın yaşadığı bu talihsiz kaza sonrası bir an önce sağlığına kavuşması dileğiyle, sevenleri ve Yeşilçam hayranları ünlü sanatçıya destek olmaya devam ediyor. Usta oyuncunun moralini yüksek tutması ve tedavi sürecinin başarılı geçmesi herkesin ortak temennisi.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.